OPEN AIR PROGRAM

OPEN AIR PROGRAM

Vítejte na blogu divadelního festivalu Open Air Program

Stránky blogu o.s. Poco a poco animato, vás budou pravidelně informovat o přípravách letošního Open Air Programu, který se uskuteční v Hradci Králové ve dnech 21. - 30. 6. 2011.
Postupně zde uvedeme celkový program, chystané novinky či zákulisní informace...samozřejmě budeme rádi, pokud si uděláte čas a připojíte se se svými nápady, pocity a komentáři, které tento virtuální prostor oživí.

Těšíme se na viděnou,

vaše Poco a poco animato

středa 30. června 2010

Diagnóza přeživších (epitaf)

Kladivo času zatlouká do „Open rakve“ desátý hřebík. Všímaví studenti z DAMU navrhují, aby příští rok přibyla například stage zhotovená ze čtyř zaparkovaných kamionů, nástěnka pro vzkazy a připomínky či scéna komukoliv během festivalu volně k dispozici. Tomáš Žižka sní o vzducholodích, ve vzduchu visí i téma zužitkování přestavby Velkého náměstí v roce 2013. Dominika Špalková, když chtěla postřehy budoucích scénografů pochválit, upadla krátce do mdlob. I další z organizátorů Martina Erbsová zaznamenává vyčerpání a u Zdeňka Tesaře lze pozorovat narůstající komunikační prodlevu mezi otázkou a odpovědí. Janě Portykové slíbil přítel rekreaci ve Francii, „Hamletův“ pes Matěj olizuje z posledních sil flašku s rumem, dokonce i na Fagiina strýčka Jirku Jelínka je toho až až. A lahůdka pro milovníky zbytečných informací: Jelínek svou Open air jízdu završil coby divák Plyšového porna v srdci královéhradecké Radnice. Právě tou dobou se odlomila dolní čelist od zbytku Klicperovy lebky a nad svatodušskou katedrálou prosvištěla neúnavná vlaštovka. Nebo to byl anděl apokalypsy?

Žádné komentáře:

Okomentovat