OPEN AIR PROGRAM

OPEN AIR PROGRAM

Vítejte na blogu divadelního festivalu Open Air Program

Stránky blogu o.s. Poco a poco animato, vás budou pravidelně informovat o přípravách letošního Open Air Programu, který se uskuteční v Hradci Králové ve dnech 21. - 30. 6. 2011.
Postupně zde uvedeme celkový program, chystané novinky či zákulisní informace...samozřejmě budeme rádi, pokud si uděláte čas a připojíte se se svými nápady, pocity a komentáři, které tento virtuální prostor oživí.

Těšíme se na viděnou,

vaše Poco a poco animato

neděle 27. června 2010

Vegani, pejzy a psi (mozaika z jarmarku)

Je libo levanduli? Sklenici brusinek? Vějíř? Nálepku na schránku s vyzývavou poznámkou „Zde bydlí krasavec“? Máte smůlu. Velký Open market okupoval Malé náměstí včera. Vegani opět ignorovali práva rostlin a rozkrájeli, co se dalo od datlí až po banány. K útěše masožravců prodávala slečna odnaproti paštiku z pštrosa či bizona. Ta nejmenší z lidských mláďat poletovala jako vosy kolem želatinových pendreků, kde se občas zastavil i dezorientovaný policista. Děti z kategorie kutilů nabuzeny pohádkou o Dešťové víle zevlovaly spíše u stánku s loutkami a snily o hrách, kde umřou nejen zlí draci, ale i princezny a loutkoherci. Beton rozryla gumová kola kočárků. Ač se tyto stroje obejdou bez výfukových plynů (není-li za ně zapřažena plynatá matka), obloha přesto zšedivěla jak pejzy dědečků. Ti se pro změnu shlukovali kolem šampaňského. A psi? Přiškrceni vodítkem slinili jak šneci a v jejich slinách vyšuměla všechna má inspirace.

Žádné komentáře:

Okomentovat