OPEN AIR PROGRAM

OPEN AIR PROGRAM

Vítejte na blogu divadelního festivalu Open Air Program

Stránky blogu o.s. Poco a poco animato, vás budou pravidelně informovat o přípravách letošního Open Air Programu, který se uskuteční v Hradci Králové ve dnech 21. - 30. 6. 2011.
Postupně zde uvedeme celkový program, chystané novinky či zákulisní informace...samozřejmě budeme rádi, pokud si uděláte čas a připojíte se se svými nápady, pocity a komentáři, které tento virtuální prostor oživí.

Těšíme se na viděnou,

vaše Poco a poco animato

úterý 29. června 2010

UMĚNÍ A MY (anketa)

Pozor, pozor! Do infocentra se slétají vzácní hosté, aby minimálně poklábosili o společném projektu DNA (Development of new art), jímž usilují o rozvoj současného především postkomunistického umění mimo jiné cestou kreativního dialogu, vizuálnosti a experimentu. Konkrétně se jedná o aktivní příznivce performance, hudby, tance nebo divadla nejen z Čech a Slovenska, ale i z Dánska, Maďarska, Slovinska či Polska. A kam vlastně dnešní umění směřuje?


Tomáš Žižka (pedagog DAMU): Hehe, dej mi chvilku na sofistikovanou odpověď (a do uzávěrky se po něm slehne zem).

Jan Žižka (válečník): Mé slepé oko věští, že z vrcholné gotiky se zvolna přehoupneme k renesanci.

Martina Erbsová (Poco a poco animato): Chachá (pobaveně)! Jdi do pr**** s těmahle otázkama.

Erika Čičmanová (scénografka a performerka): Oh, shit.

Martin Růža (sólista orchestru Václava Hybše): Nech mě chvilku přemýšlet, jo? (uteče půlhodina) Jeho kamarádka Pavla: Tak už se vymáčkni! Růža: Pavlo, pomoz mi! Hmm, umění míří do Praskačky.

Slečna od výčepu: Cože?

Mária Karolová (lidová umělkyně): Co já vím. Všechno pěkné, co jsme prožívali, tady už není, a tomu modernímu vůbec nerozumím.

Něčí jezevčík: No comment.

A tato informační porce vás má inspirovat k tomu, abyste si dnešní „DNA setkání“ nenechali ujít. Kéž pochodíte s anketní otázkou úspěšněji než váš zoufalý pisálek!


Stvoření à la Michelangelo

Žádné komentáře:

Okomentovat